Huidverbetering

Huidverbeterende behandelingen met een holistische touche.

Refine institute

GOOD SKIN - GOOD MOOD - GOOD DAY

Heb jij ook last van een huidprobleem waar je graag vanaf wil? Dan ben je bij mij in goede handen! 

Ik werk enkel met hoogwaardige producten die doelgericht werken op jouw klachten en huidproblemen. Door persoonlijke aandacht en een uitgebreide huiddiagnose maken wij samen een behandelplan en werken we naar een doel. Bij Refine Institute wordt er gewerkt met Diego dalla Palma professional omdat dat een merk is met actieve ingrediënten om de huid te verbeteren. Daarnaast zorgen de fijne geuren, texturen en behandelingen van Diego dalla Palma voor optimale ontspanning.

Even Voorstellen

Mijn naam is Verena, schoonheidsspecialiste en trotse eigenaar van Refine Institute. Na veel ervaring op te hebben gedaan bij verschillende salons en klinieken heb ik de stap gezet mijn eigen salon te openen. Het is mijn passie om jouw huid te verbeteren en de klachten die gepaard gaan met jouw huidprobleem te verminderen. Iedere huid is anders, daarom ga ik graag samen met jou een behandelplan maken afgestemd op jouw huid en wensen.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht om je zo optimaal te kunnen adviseren en behandelen. Mijn behandelingen staan ruim gepland zodat ik je de tijd kan geven die je verdient om zo goed in kaart te kunnen brengen waar je behoeftes liggen. Naast huidverbetering wilde ik ook een plek creëren waar je tot rust komt en makkelijk kan ontspannen. Daarom krijg je bij elke behandeling een welkomstmassage met een geurende olie om je optimaal te laten ontspannen.

De beautyindustrie blijft zich vernieuwen en het is dus belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom zorg ik dat ik up-to-date blijf door regelmatig trainingen en cursussen bij te wonen. Zo ben jij er van verzekerd dat ik je met de nieuwste behandeltechnieken verder kan helpen.

Unieke beleving

Ervaar een uniek en onvergetelijk moment.​

Geen aannames

Ontvang inzichten die gebaseerd zijn op de werkelijkheid.​​​

Passend advies

Een op maat product advies voor een effectief behandelplan.​​​