GOOD SKIN - GOOD MOOD - GOOD DAY

Huidverbetering met direct resultaat

Prijslijst

Alle huidtypes

Let’s get started 90 minuten €57,50

Ben je nog niet eerder bij ons geweest? kies dan voor deze behandeling. Je krijgt dan namelijk een uitgebreide huidanalyse van 30 minuten en een passende behandeling van 60 minuten.

Detox 45 minuten €50,00

Dit is een korte facial waarbij we de huid goed schoon gaan maken, uitreinigen en ongewenste haartjes verwijderen.

Refine skin 60 minuten €65,00

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die zijn/haar huid goed wil verzorgen en onderhouden. We kijken per behandeling waar jij en je huid behoefte aan hebben. 

Smooth skin

Icon time zilver 60 minuten €67,50

Deze behandeling is voor iedereen die wil beginnen met anti-age. Binnen deze behandeling wordt er gewerkt met de Icon time zilver producten. Deze werken herstellend en beschermend op de huid.

Icon time goud 75 minuten €85,00

Heb je al beginnende last van lijntjes en rimpels? Dan gaan daar met de behandeling aan werken. Goud werkt activerende op de doorbloeding en op de aanmaak van collagene. 

Icon time platina 90 minuten €95,00

Dit is dé behandeling als je lijnen en rimpels wil aanpakken! platina zorgt voor het plumpen van de collagene en het gaat versuikering in de huid tegen. Deze behandeling bevat een bindweefselmassage

Fillift 90 minuten €112,50

Heb je naast rimpels ook last van verslappingen rond de hals, kaaklijn of ogen? dan ga je deze behandeling fantastisch vinden! De fillift behandeling is een combinatie van een unieke plak-massage en producten met een ”botox like” effect. De producten zijn verreikt met het Collalift extract. Dit is een samenstelling van ingrediënten die collagene gaan verstevigen, de huid gaat plumpen, Het gaat de huid verstrakken en het zorgt ervoor dat gelaatsspieren ontspannen. Het resultaat is al na 1 behandeling zichtbaar!

Clean skin

Fresh-up 45 minuten €50,00

De fresh-up is een peeling op basis van kruiden en algen. Geschikt voor iedereen die zijn of haar huid een flinke boost wil geven. Ook wanneer je een onzuivere of zelfs acne huid hebt is dit een fantastische behandeling.

 

Resurface peel 45 minuten €50,00

Wil je werken aan alle fronten van anti-age? Dan zit je bij de resurface goed. Deze peelende behandeling werkt gericht op het verbeteren van de huidskleur (pigmentvlekken) en huidstructuur. LET OP, de huid kan licht gaan vervellen na deze behandeling.

Resurface kuur 6x €425,00

Deze kuur van 6 behandelingen is voor iedereen die wil werken aan (acne)littekens, pigmentvlekken, grove poriën of andere tekenen van huidveroudering. De prijs is inclusief de producten die je nodig hebt voor thuis. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

 

Microdermabrasie 60 minuten €87,50

Microdermbrasie is een behandeltechniek waarbij we met een diamantkop de dode-huidcellen gaan verwijderen. Dit is een intensieve mannier om te werken aan huidvernieuwing. Met deze behandeling kunnen we werken aan het gladder maken van de huidstructuur. Denk dan aan (acne)littekens, grove poriën en rimpels.

Losse behandelingen

Epileren/waxen wenkbrauwen en/of bovenlip €17,50

Epileren/ waxen bovenlip, kin en wangen €27,50

Verven wimpers of wenkbrauwen €17,50 => in de behandeling +€10,00

Verven wimpers en wenkbrauwen €20,00 => in de behandeling +€15,00