Kies uw eigen massage oli

Eco U massage olie

Eco U is een merk van natuurlijke en biologische cosmetica dat de kracht van plantenextracten gebruikt. Het doel is om het natuurlijke welzijn van de huid te benaderukken waarbij wordt ingezet op natuurlijke producten met eenvoudige formules.

De massageolie van Eco U bevat vitamine E, de vitamine van de jeugd genoemd, die zowel als voedingsstof als als antioxidant fungeert; het zorgt voor de nodige hydratatie, voorkomt en herstelt de door vrije radicalen beschadigde huid. Het helpt de huid op te fleuren en glad te maken door het regeneratieproces te ondersteunen.

Eco U jasmijn Jasmijn heeft een euforisch effect en verheft de geest. Jasmijn heeft een ontstekingsremmende en krampstillende werking en wordt onder andere ingezet bij spierpijn. Echter staat Jasmijnolie beter bekend om de mooie werking bij de droge en/of gevoelige huid.

Eco U Olijf Olijfolie helpt bij het verlichten van pijnlijke spieren en gespannen gewrichten. De krachtige ontstekingsremmende stoffen die in de olie aanwezig zijn verlichten artritispijn, herstellen ontstoken weefsels en beschermen de huid tegen infecties.

Eco U Lavendel Ontspanning en kalmering is absoluut de belangrijkste werking van lavendelolie. Bij wondjes, huidklachten, psychische problemen en slapeloosheid zal lavendelolie verzachten, kalmeren en genezen. Een paar druppels in wat massageolie doet wonderen voor de spieren en spanningen. Lavendel brengt rust in hoofd en lichaam.

Eco U Macademia en Rozenolie Speciaal voor de droge, gevoelige, rijpere en rimpelgevoelige huid. Rozenolie regenereert en voedt de huid op doeltreffende wijze. Het verbetert de stevigheid en elasticiteit. Macademia-olie verzacht irritaties en vertraagt het huidverouderingsproces.

Dr. SCHUPP massageolie en -lotion

Dr. Schupp massageolie en -lotions bieden optimale massage eigenschappen en worden vaak door fysiotherapeuten en medici gebruikt. Ze zijn dermatologisch getest en bieden extra verzorging en bescherming aan de huid. Door de toevoeging van aloe vera verzacht het de huid en stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Massagelotion Top Een huidvriendelijke massagelotion die ontstekingen van haarwortelzakjes tegengaat. Daarom ideaal voor de behaarde of net onthaarde huid. Deze massagelotion houdt de huid soepel en voorkomt uitdroging van de huid. huidcellen.

Massageolie Orange Sinaasappel draagt bij aan een ontspannen houding en mindset. De olie kan bijdragen aan het