Diego dalla Palma Professional

Italian beauty

CIAO BELLA

Bij Refine Institute wordt er gewerkt met Diego dalla Palma professional omdat de producten zich richten op huidverbetering.

4 jaar geleden kwam ik in aanraking met de producten van Diego dalla Palma professional. Ik was direct fan van de fijne geuren en texturen. Toen ik er mee ging werken zag ik de effecten en resultaten die de producten hebben op de huid, echt fantastisch! Diego dalla Palma professional heeft een breed assortiment aan producten dus voor elk huidtype en huidprobleem is een oplossing en een passend product. Ook richt Diego dalla Palma professional zich op totale ontspanning, dit doen ze door de geurbeleving en het totale behandelconcept.

Diego dalla Palma professional is een Italiaans merk wat volledig vrij is van parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere stoffen die de huid belasten of irriteren. Daarnaast zijn het producten die zich richten op het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van huidproblemen.

Werkzaamheid en veiligheid 

Alle producten van Diego dalla palma professional zijn dermatologisch getest onder toezicht van externe laboratoria die met de belangrijkste Italiaanse universiteiten samenwerken om maximale veiligheid en werkzaamheid te waarborgen.

Ze hebben het veiligheidsprofiel van elk van hun individuele componenten zorgvuldig geëvalueerd en de producten van Diego dalla Palma professional kunnen ook worden gebruikt na laser behandelingen en cosmetische chirurgie. Alle producten voldoen aan de Europese wetgeving.

Onze veiligheidstesten worden geëvalueerd op menselijke vrijwilligers. Wij testen niet op dieren*.

Duurzaamheid

Diego dalla Palma professional heeft zich aangesloten bij het Responsible Care, een programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling.

Verpakking

 

De verpakking garandeert een topkwaliteit met FSC gecertificeerd papier.(Forest Stewardiship Council®).

Productieproces

Alle Diego dalla Palma professional producten worden geproduceerd in Italië met UNI en ISO 9001 gecertificeerde productieprocessen met gebruik van zonne-energie en water recycling proces.